merchcity stemning-43

Jobopslag: Marketingmedarbejder (studiejob)

Vi mangler en tekstuelt-visuelt orienteret marketingtype 

Kan du godt lide gode ord? Er du klar med en frisk vending i en kritisk situation? Måske typen, der foretrækker en kæk bemærkning, fremfor en tvetydig emoji? Eller i virkeligheden mere til kommunikation via gifs, eller forkortelser en 40-årig aldrig vil kunne forstå? Ærligt, måske det sidste ikke er en decideret fordel, men hvis du er typen, der er over gennemsnittet god til at gøre dig selv forståelig på skrift, kunne du være vores nye marketingstudentermedhjælper (ret godt ord).

Meget lidt om jobbet (resten bliver vi nødt til at aftale sammen)
Vi har brug for en, der kan skrive kort og koncist. Med vid og bid til marketingopslag og annoncer, men også en der kan bore ned i dybden til længere vidensartikler og cases. Du kommer også til at lave små grafiske opgaver, eller definere dine behov udfra din æstetiske sans og vores brandguidelines, og sende opgaverne videre til vores grafiker. 

Du betyder mere end dit CV
Den rigtige kandidat har erfaring med CMS-baserede webløsninger og sociale medier, er struktureret og vant til at levere indenfor aftalte deadlines. Om du har 0 eller 40 års arbejdserfaring er ikke vigtigt, så længe du har gåpåmodet, lysten til at være en del af et hold med et godt samspil, og evnen til at omsætte idéer til indhold.

Lidt mere om os
“Ja, det er meget fint, men hvem er “vi” overhovedet?” En meget forståelig tanke. Og for at give et fyldestgørende svar, er vi nødt til at tage dig med ud på en rejse….

Okay, det floskelhelvede orker vi faktisk ikke.

Vi er Dash Two (tidligere Merch City). Vi leverer E-commerce-løsninger til Danmarks kreative. Musikere, youtubere, influencere og mange andre. Vi driver, udover en masse websites for vores seje kunder, vores egne platforme merchcity.com, hvor kreative kan sælge merchandise til deres fans, og bandmerch.dk, hvor musikere kan købe merchandise, som de kan sælge til deres fans. Der er også et par store nye platforms- og produktlanceringer lige på trapperne.

Hvad er der i det for dig? 
“Det har jeg aldrig hørt om,” tænker du måske. Og nej. Det har du ikke fordi du lige nu sidder og læser dette opslag, i stedet for at arbejde her. Skulle vi ikke lave om på det?

Kom og lav noget fedt sammen med Marie, Kathrine, Martin, Bastian, Simon, den anden Marie, Karen, Jan, René, Chris og Thomas.

Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen, vi bor i Hørning, syd for Aarhus, hvor bus 200 holder lige udenfor døren (i hvert fald kortere end et ejendomsmæglerstenkast), og toget kan sætte dig af fem minutters gang herfra.

Af særlige personalegoder, du næppe finder andre steder, kan vi nævne muligheden for at sidde ved et skrivebord på en stol, adgang til kaffemaskine, chancen for at overtage musikvalget på kontoret, samt nogle virkeligt rare kolleger.

Noget om din ansøgning
Send din floskelfyldte ansøgning, hvor du giver den alt hvad den kan trække af ulidelig selvforherligelse, vidunderlige glemte gloser og ikke mindst et tydeligt strejf af dig, og måden du arbejder allerbedst, direkte til vores direktør, Thomas på [email protected].

Ansøgningsfrist er mandag den 19. februar 2024 kl. 10:00, og vi forventer opstart 1. marts. 

Find inspiration på https://dashtwo.io, https://merchcity.com, https://bandmerch.dk og vores sociale medier. Hvis du synes der mangler noget på de pågældende sider, er det primært fordi vi mangler dig.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du også fyre dem afsted på mailen, og alternativt er du velkommen til at ringe på 29723373, hverdage mellem 10-12.

Worldwide shipping

That's everywhere on the planet

Easy 14 days returns

14 days money back guarantee

Delivery

Denmark: 1-2 days

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa

information 1 png

Welcome to Merch City

We will very soon have a lot information about all the cool stuff we can help you with at Merch City. 

Stay tuned or get in touch at mail@merchcity,com