Print-on-demand varer har længere leveringstid grundet sommerferie, og sendes derfor først afsted til dig i uge 31☀️

Fem gaver, der glæder alle

Nu hvor du har blæst alle dine penge af på Black Friday, men alligevel forsømt at købe mandelgave, noget sjovt til din far, eller en god gave til din pre-teen niece, som du ikke forstår, fordi hun taler YouTube, og du har “genfundet passionen ved vinyl” for få år siden, har vi lavet en guide. En der skal gøre det nemt for dig at købe en god gave, samtidig med at du støtter originale skabere og gode formål direkte. Når du køber hos Merch City, går langt de fleste af pengene nemlig direkte til skaberne. 

**Tryk på billederne for at gå til produktet**

Et godt krus

Din spættede sjæl bliver ikke sort af tilbudsjagt alene. Der skal hældes mokka på den. I store mængder. Og du er ikke alene. Faktisk viser undersøgelser*, at 9 ud af 10 danskere foretrækker en god kop kaffe i et krus, fremfor en spand med mudder. (1 ud af 10 går i børnehave). Derfor er der ingen bedre og mere anvendelig gave end et godt krus.

heartbeats-indbegrebetaf krus

Podcasten Indbegrebet Af.., der hver 14. dag behandler et nyt band i jagten præcis den sang, der er indbegrebet af dette band, har lavet nogle fede krus. De er sjove, (musik)nørdede og personlige.
Er en du kender måske indbegrebet af Punk? Jazz? Grunge? Rock? Så er de her krus sagen.

han-duo-kaffen-er-stærk-krus-fronthan-duo-må-kaffen-være-med-dig-termokrus

En anden herligt nørdet podcast er Han Duo. Som navnet antyder, er der et vist slægtskab med Star Wars, og nørdehumoren flyder tykt i programmet, som en virkelig klistret andendagskaffe. KAFFEN ER STÆRK I DEN HER, står der kækt på keramikkruset, mens termokruset bærer en lige så smuk reference; MÅ KAFFEN VÆRE MED DIG. Kender du en Star Wars-fan? Du ved, hvad du skal gøre!

En FED plakat

Det Kulørte Udvalg
En klog kvinde sagde engang “Intet er nogensinde bare et stykke musik”. Det er det heller ikke for grafiker Malene, der står bag Det Kulørte Udvalg. Med ekstrem sans for visuel formidling, laver Det Kulørte Udvalg infografiske plakater om både musik og politik. For de politisk interesserede er der oversigten over alle danske regeringschefer, den historiske mandatfordeling i folketinget, og ikke mindst det politiske stamtræ, der viser alle de danske partiers historiske forgreninger.
På musikfronten er der guitar- og klaverakkorder, smukt og fantastisk overskueligt illustreret, samt kvintcirklen, som gør det nemt se musikken for sig.

Et spil for hele familien

kongekort-front kongekort-back
Podcasten Kongerækken startede med at fortælle hele historien om danske regenter fra vikingetiden til i dag. Og på et tidpunkt fik de idéen at gøre det til et kortspil. Ligesom bilspil, bare med Margrethe den 1., Christian IV og Gorm den Gamle. Det er et nemt og sjovt spil for alle aldre, og en fremragende mandelgave.

En børnebog fra internettet

comkean-simbas-farlige-rejse-1
Her er en til generationen, du ikke forstår. ComKean er en af Danmarks mest populære youtubere for børn, der interesserer sig for spil. Han har sammen med forfatter Michael Kamp skrevet en bog om katten Simba, der en dag slipper ud af lejligheden og går på eventyr i København. Bogen er skrevet så ungerne kan læse den selv, og udover stor underholdningsværdi og gode illustrationer, gør den dig til en cool voksen, der har _helt_ styr på hvad de unge vil have.

Vinylsinglen til samleren, der har alt

michael-falch-vildfugle-den-der-elsker-livet-single-vinyl
I den alvorlige ende udgav Michael Falch i 2018, sammen med en decideret allstar-who-is-who-forsamling af danske musikere, under navnet Michael Falch og Vildfugle, singlen Den Der Elsker Livet. Indtægterne fra pladen går til foreningen De Vildeste Fugle, som Falchen har stiftet for at hjælpe familier, der er ramt af alkoholmisbrug. Singlen er ikke billig. Til gengæld går hver eneste øre til De Vildeste Fugle, når du køber pladen hos Merch City. Og det ér altså en god sa(n)g.

Glædelig jul derude – må kaffen være med jer.

*) Vi har absolut intet videnskabeligt belæg for denne påstand, men stol på os. 

Worldwide shipping

That's everywhere on the planet

Easy 14 days returns

14 days money back guarantee

Delivery

Denmark: 1-2 days

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa

information 1 png

Welcome to Merch City

We will very soon have a lot information about all the cool stuff we can help you with at Merch City. 

Stay tuned or get in touch at mail@merchcity,com