Konkurrence:
Genfortolk klassiske Aarhus-covers

I løbet af de seneste 50 år har Aarhus været i en fantastisk kulturel udvikling, altid med musikken som spydspids ind i danskernes hjerter. I år hviler verdens kulturøjne på Aarhus som europæisk kulturhovedstad. Og selvom byen i nationens bevidsthed måske ikke længere er 100% synonym med musikken, leverer Aarhus-kunstnere ganske uforglemmelige optrædener og udgivelser hver eneste dag.

En hyldest til ikonerne

Vi vil gerne hylde byens stolte musikhistorie gennem nogle af de bands, der har været med til at definere den igennem årene. En god håndfuld har allerede tilkendegivet deres deltagelse i projektet, og vi præsenterer dem løbende her på siden.

Aktuelle konkurrencer

Hatesphere – Sickness Within [afsluttes mandag den 9. oktober]

Afsluttede konkurrencer

Kliché -Supertanker [afsluttet mandag den 8. maj]

TV-2 – Nærmest Lykkelig [afsluttet mandag den 3. april]

Thomas Helmig [afsluttet mandag den 12. juni]

Tina Dickow [afsluttet tirsdag den 13. juni]

Kom med dit bidrag

Reglerne er enkle. En genfortolkning skal tage udgangspunkt i det originale artwork og/eller albumtitlen. Der må altså gerne tænkes abstrakt, og alle bidrag er velkomne, både tegninger, malerier, fotokunst, eller digitale illustrationer. Tænk på, at dit motiv skal kunne trykkes på en t-shirt, og hold dig til det kvadratiske coverformat.

Præmien til vinderen er 5000 kroner i kolde kontanter, samt 5% af overskuddet fra salget. Læs alle regler og betingelser her.

Projektet drives 100% privat af Merch City,  og er ikke støttet af offentlige midler.

Få opdateringer omkring konkurrencerne