Your Cart
img 20220829 101016

Jobopslag: Struktureret e-commerce-assistent

Vi søger en skarp kollega til vores e-commerce-platform.

Lidt om jobbet
Vi har brug for en skarp og struktureret type, der færdes hjemmevant på en computer med internetforbindelse, til at styre en del af den daglige drift af vores e-commerce platform.

Du får en stor kontaktflade, hvor dine primære opgaver bliver kontakt med nye og eksisterende kunder på platformen, onboarding, produktafklaring, -oprettelse og -opdatering. Det er også din opgave at lave salgsoverblik og statistik, opsætte forsider og produktanbefalinger, samt lave og vedligeholde produktskabeloner og guides til både internt og eksternt brug.

Du betyder mere end dit CV
Den rigtige kandidat har erfaring med CMS-baserede webløsninger og behersker Excel til lidt mere end husbehov. Vi har mange samarbejdspartnere i hele verden, så et stærkt engelsk i skrift og tale er et must. Om du har 0 eller 40 års arbejdserfaring er ikke vigtigt, så længe du har gåpåmodet og lysten til at være en del af et hold med et godt samspil.

Om Merch City
Vi er et lille team med store ambitioner om at gøre virksomheden større. Alle arbejder tæt sammen på tværs af virksomhedens mange produkter og services, så man kommer vidt omkring, og der bliver god mulighed for at vokse med jobbet i den retning, man forelsker sig.

Merch City holder til i Hørning, tæt på bus og tog. Vi bygger en webplatform for alle kreative skabere, lige fra musikere over youtubere til visuelle designere, kunsthåndværkere, og upcoming brands i alt fra mode til hudpleje. Vi driver e-commerce-platformen, håndterer lager, logistik og kundeservice, samt hjælper en stor del af vores kunder med designprocesser og indkøb.

Vi servicerer mere end 100 danske bands, brands og influencere, samt en lang række virksomheder og foreninger i hele landet.

Hurtige facts om jobbet
– Arbejdstid: 37 timer
– Løn efter kvalifikationer
– Afslappet stemning
– Masser af muligheder for at påvirke stillingen

Hurtige facts om ansøgningsprocessen
– Ansøgningsfrist: Onsdag den 14. september
– Samtaler: 20-21 september
– Start: Et sted mellem 1. oktober og 1. november

Kan du se dig selv hos os? Så send en ansøgning til Thomas Wittenburg på [email protected], og skriv “E-commerce-assistent” i emnefeltet.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe på 29723373, hverdage mellem 10-12.

Worldwide shipping

That's everywhere on the planet

Easy 14 days returns

14 days money back guarantee

Delivery

Denmark: 1-2 days

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa

information 1 png

Welcome to Merch City

We will very soon have a lot information about all the cool stuff we can help you with at Merch City. 

Stay tuned or get in touch at [email protected],com