<

The Boy That Got Away

About The Boy That Got Away

The Boy That Got Away er uforfalsket og kompromisløs rock, hvor de stærkeste elementer fra rockens guldalder i 60’erne og 70’erne, møder grungens vilde, men melodiske rebelskhed.
Det er lyden af buldrende trommer, pulserende baslinier, overbelastede forstærkere og en respektindgydende vokal i front.

MediaFacebook

The Boy That Got Away

THE BOY THAT GOT AWAY Den aarhusianske power-trio The Boy That Got Away har efterhånden bevist, at de med kun tre mand på scenen kan levere et energisk liveshow udover det sædvanlige. Med en anmelderrost koncert på P3 Scenen til Smukfest 2015, fortsatte bandet på en større efterårstour. The Boy That Got Away er i løbet af vinteren i studiet med producer Tue Madsen for at indspille nye sange, der udgives i det nye år. Bandet har gennem supportjobs for bl.a. Dizzy Mizz Lizzy opbygget en trofast fanskare og der er ingen tvivl om at The Boy That Got Away er som fisk i vandet, når de står på scenen. The Boy That Got Away udgav i 2014 deres selvtitlede debutalbum, som modtog store roser fra anmelderne. Gaffa - 4/6 stjerner