<

Metal Royale

About Metal Royale

Foreningen Metal Royale er udelukkende baseret på frivilligt initiativ og arbejdskraft – samt kærlighed til metalmusik!
Vi står bag en række forskellige hård rock- og metalevents i Aarhus, hvor den årlige ’Royal Metal Fest’ (RMF) på VoxHall og Atlas, har været flagskibet siden 2008.
På RMF søger vi altid at lave et spændende program med nogle af genrens fineste bands, og samtidig sætter vi fokus på nogle af de mindre bands, som kan få mulighed for at komme på plakaten med nogle af de større navne.
…fordi vi elsker hegn!

Facebook

Metal Royale

På RMF, så vel som ved vores enkelte events, har vi altid stor fokus på musikkens vækstlag. Hvad enten de gælder vores nationale talentkonkurrence eller at sætte vores fingeraftryk på andre arrangementer; herunder Club Brutal eller SPOT-festivalen. Vores formål er at fremme fokus på hård rock- og metalmusik, samt dennes udfoldelsesmuligheder og aktiviteter i Aarhus, til generel gavn for kulturmiljøet – specielt det lokale musikmiljø, primært igennem koncertvirksomhed. Foreningen vil desuden forsøge at profilere Aarhusianske hård rock- og metalbands i resten af landet så vel som i udlandet. Metal Royale er non-profit og drives udelukkende ved hjælp af sponsorater, offentlige tilskud, samt entréindtægter. Foreningens virke er desuden baseret på vores frivillige medlemmers ukuelige arbejdsindsats. Bestyrelsen består af ulønnede medarbejdere som året rundt arbejder for at skabe unikke oplevelser, og nyt fokus på den evige udvikling indenfor metalmusikken, samt støtte og fordre samhørigheden i miljøet. Det er vores ambition altid at sigte efter, at give vores medlemmer unikke tilbud eller oplevelser gennem arrangementer af høj kvalitet. Dertil arbejder for at vores medlemmer muligheder for at deltage i et stort netværk af ligesindede musikelskere og udøvere. Bestyrelsen: Formand: Anne Stigaard Næstformand: Lea Rosenkold Kasserer: Kasper Schou Menige bestyrelsesmedlemmer: David Bennike Davidian Ditte Gyldenløve Louise Sofie Gade Suppleanter: Anna Zeller Rasmus Olesen